Telefon: Sony Ericsson K800i
Sieć: Plus GSM
Karta pamięci: 2gb
Skąd wiesz o forum?: Inne
Wysłany: 2009-07-09, 22:17 Szymek781
Witam.
Jestem nowym użytkownikiem forum. O tym forum powiedział mi brat cioteczny, ma on nick Szymek781 i z przykrością chciałbym wszystkim oznajmić, że to KŁAMCA. Ma w swoim profilu, że ma Nokie N96 i Omnie HD, tak naprawdę jest w posiadaniu zaledwie SE w300i. Nie wierzycie? Spytajcie go co o tych telefonach wie itp. Nie jest to jedyne jego kłamstwo, ale nastepnych nie będe już wymieniał.
Pozdrawiam.
Wysłany: 2009-07-10, 12:23
A i proszę o usunięcie go z listy moderatorów
Cytat:
Wymagania na moderatora:
• Trochę wolnego czasu (min 14h na tydzień)
• Wysoka kultura osobista
• Kreatywność
• Umiejętność pracy w grupie
• Umiejętność poprawnego pisania po Polsku
• 16 Lat
On ledwo co skończył 13lat więc nie spełnia wymagań...
Wysłany: 2009-07-13, 15:20
Ja się z nim nie kłuce tylko on sobie jakieś bajki ubzdurał... wogóle widać poziom jego inteligencji... i jeszcze wspomina o tej tibi jakby bez niej nie mógł żyć
POZDRO&POĆWICZ
@EDIT Szymek781 Masz jakiś problem pisz na gg mój numer masz
Telefon: Samsung i900 Omnia 8 GB
Sieć: Plus
Karta pamięci: Nie mam
Skąd wiesz o forum?: GG
Wysłany: 2009-07-13, 22:30
jaki cel klamac jaki ma sie telefon. W sumie to Warszawka , pewnie ubocze i kompleksy zwiazane z wygladem , wiec musi czyms zablysnac. Pieprzona Polska.
Telefon: sony ericsson w580i
Sieć: orange
Skąd wiesz o forum?: Google
Wysłany: 2009-07-14, 12:37
Ja nie moge ale ten kolo ma zryte pod kopula hhahaaha. Szymek moze i duzo osob nie wchodzi ale wiesz dlaczego?? Bo nie liczy sie ilosc ale jakosc!!!. A ladniej tobie tlumacząc: wchodza tu madrzy, mili i fajni ludzie aby sobie poczytac, popisac a nie idioci, szpanerzy i cwaniacy tacy jak TY (bez obrazy) aby pokazac jakim sie jest "popisowym" kolesiem.
Takze swoje niskie teksty, riposty i tym podobne zatrzymaj dla siebie i rodziny a od tej strony, formata i innych odczep sie bo takich jak ty zal nam!!!! I pomysl nad swoim charakterem i osobowoscia bo z tego co widze trudno bedzie sie tobie kiedykolwiek odnalezc w dzisiejszym spoleczenstwie- ale to tak na przyszle zycie
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za dodane pliki i treści przez użytkowników! Wszystkie rzeczy niezgodne z prawem należy zgłaszać administracji